Az első és legfontosabb információ, hogy a Facebook szabályzata szerint 13 évesnél fiatalabb személy nem lehet regisztrált tagja a közösségnek. Ha így van a regisztrált profilt törölni kell. De ha már fent van és biztonságossá szeretnénk tenni a fiókot tegyük meg az alábbiakat!

Jelszóváltoztatás

A gyermek profiljába belépve kattintsunk a jobb felső sarokban található kis háromszögre, utána a Fiókbeállításokra.

Kattintsunk a Jelszó mezőre és változtassuk meg az aktuális jelszót az alábbiak szerint: min. 8 karakter legyen, legyen benne NAGY betű, legyen benne legalább két darab szám karakter (pl. 80). Írd fel egy külön cetlire a jelszót!!!

Ha készen vagy, kattints a bal oldali függőleges menüpontban kattints a Biztonság menüpontra.

Ha még nem állítottál be biztonsági kérdést (egy olyan kérdés amire csak te tudod a választ) akkor tedd meg a Biztonsági kérdés mezőre kattintva. Van pár angol előre megírt kérdés (egyet látsz a képen, a válasz helyére lefordítottam a felette látható kérdést. Ott kell beírni a saját válaszod) amire Neked kell választ adni. Mindegy mi az, csak tudd és írd fel. (Azt is hogy a válasz nagybetűvel kezdődik e vagy sem!)

Lépj a következő mezőre és a „Biztonságos böngészés”-t kapcsold be és mentsd el. Ez egy technikai beállítás, amit automatikusan kezel a Facebook.

Lépj  a  baloldali  menüpontban  a  Feliratkozók  pontra.  Lásd  a  képen.

Ha rákattintottál a következő képet látod. Alapbeállításként senkinek sincs bepipálva a lehetőség. Ellenőrizd, hogy gyermekednél se legyen bepipálva ez a lehetőség.

A cikk második része itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookoldal.blog.hu/api/trackback/id/tr965011966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása